صندلی آزمایشگاهی
صندلی بنا به کاربرد گوناگون ان در همه ادارات وشرکت و دفاتر کار به چشم میخورند،و دربخشهای مختلف کاری با توجه به تخصصی که وجود دارد صندلی تهیه میشود.
یکی از صندلیها که کاربرد خاص وتخصصی دارد صندلی آزمایشگاه است که به نام تابوره آزمایشگاهی نیز از ان نام برده میشود.

بیشترین کاربرد صندلی تابوره در ازمایشگاه و مطب پزشکان و بیمارستانها میباشد،و با توجه به مشغله کاری بسیار زیاد در مکانهای ذکر شده باید صندلی آزمایشگاهی طوری طراحی شود که از ارگونومی کافی برخوردار باشد،فرد احساس ناراحتی نکند تا بتواند به وظایف خود به درستی عمل کند زیرا کار پرسنل ازمایشگاه از حساسیت ویژه ای برخوردار میباشد و ارتباط مستقیم با جان افراد دارد.

مشخصات صندلی آزمایشگاه

یکی از اصلی ترین تفاوتهای این صندلی  با صندلیهای گردان اداری ،جک به کاررفته در ساخت ان میباشد.به طوریکه در طراحی صندلی تابوره از جکهای بلند سایز 21 استفاده میشود که این قابلیت را به کاربر میدهد که ارتفاع تابوره را تا 75 سانتی متر بتواند تنظیم بکند.

پایه های صندلی پزشکی و ازمایشگاهی میتواند به صورت پنج پر و یا چهارپر بنا به در خواست مشتری تولید وعرضه شود.
همچنین پایه صندلی تابوره به صورت چرخدار و یا پایه استپ طراحی میشود که نظر هر نوع کاربری را تامین کند.
اهمیت حلقه رکاب در تابوره
در صندلی ازمایشگاهی یا تابوره ،رکاب جا پایی یکی از اصول ارگونومی این محصول میباشد.در واقع رکاب جا پایی ،باعث میشود هنگام استفاده کاربر از صندلی ،پای شخص از تابوره اویزان نشود.
به دلیل ارتفاع بلند جک در صندلی ازمایشگاهی ،پای کاربر به سطح زمین نمیرسد،همین امر وجود رکاب را ملزم تلقی میکند تا افراد با قرار دادان پاها بر روی رکاب احساس راحتی وامنیت بیشتر بکنند.

دسته و پشتی صندلی تابوره آزمایشگاهی
پشتی در صندلی ازمایشگاه به شکل هلالی شکل طراحی میشود تا از کمر شخص محافظت بکند.جنس کفی صندلی از اسفنج مرغوب با تراکم بالا به کار میرود ،تا هنگام استفاده از تابوره طی مدت طولانی ،راحتی شخص را مهیا کند.

صندلی آزمایشگاهی جکدار علاوه بر اینکه با کفی از جنس فوم ساخته میشود،قابلیت تولید صندلی با کفی فلزی را دارد که این محصول به علت کارایی وقیمت ارزان ،بالاترین تقاضا را در بیمارستان االخصوص مراکز دولتی را دارد.

اکثر صندلیهای پزشکی و ازمایشگاهی بدون دسته طراحی میشود ولی شرایط امکان نصب دسته بر روی انها به درخواست مشتری مهیا میباشد.

اهمیت چرخ در صندلی ازمایشگاهی
چرخ در صندلی تابوره ازمایشگاهی از اهمیت ویژه ای بر خوردار میباشد زیرا شخص در طول ساعت کاری بر روی تابوره نشسته،ومدام در حرکت میباشد ،استفاده از متریال مرغوب در چرخ تابوره ،سبب راحتی حرکت صندلی میشود و شخص به سهولت میتواند به لوازم مورد نیاز دسترسی پیدا کند.

انواع صندلی آزمایشگاهی

به طور کلی صندلی آزمایشگاهی به دو دسته صندلی آزمایشگاهی کف استیل و صندلی آزمایشگاهی کف فوم تقسیم میشوند.

صندلی آزمایشگاهی کف استیل و یا همان تابوره همواره به صورت بدون پشتی تولید میشود.

تابوره کف استیل میتواند به صورت جک دار و پیچی نسبت به درخواست مشتری تولید شود.

امکان تولید صندلی تابوره به صورت چرخدار و پایه ثابت مقدور میباشد.

مشخصات صندلی آزمایشگاهی کف فوم

این محصول را میتوان به صورت صندلی آزمایشگاهی پشتی دار و صندلی آزمایشگاهی بدون پشتی تولید کرد.

تنوع مدلها در صندلی آزمایشگاهی کف فوم بسیار زیاد میباشد و امکان هر نوع تغییرات در ساخت این صندلی مقدور میباشد.

این نوع صندلی نیز به صورت صندلی آزمایشگاهی جکدار و صندلی آزمایشگاهی پیچی تولید میشود.