نیمکت محصلی مدارس در زمان گذشته
کودکی ومدرسه را مرور میکنیم،بی اختیار به یاد میز ونیمکت  محصلی مدارس می افتیم
همه ما ،مخصوصا دانش اموزان دهه 50و60 حتی دهه 70 ،هنگامی که خاطرات دوران مییفتیم،میز ونیمکت وصندلی اموزشی که فاقد حداقل استانداردهای لازم بودند،ومجبور بودیم مدت طولانی بر روی نشیمن چوبی خشک سر کلاس در بنشینیم.
میز وصندلیهایی که باعث خستگی مفرط ما میشد وگاهی برای استراحت مجبور بودیم ،بهانه ای برای معلم بیاوریم تا بتوانیم برای رفع خستگی مدتی را در حیاط مدرسه دور از محیط کلاس درس بشویم.
امروزه با پیشرفت تکنولوژی دیگر دوران نیمکت محصلی مدارس خشک وچوبی پایان یافته وتلاش شده است با تولید محصولات دارای ارگونومی اصولی برای محصلین عزیز،صندلی اموزشی مناسب طراحی شود.

با اهمیت یافتن بحث آموزش و پرورش در زندگی و تاثیری که بر روی آینده افراد دارد ، به عنوان عاملی مهم وتاثیر گذار در زندگی افراد در جامعه محسوب میشود. در طی سالهای متمادی توجه مسولین آموزش و پرورش  ، به این نکات بیشتر شده است.  عوامل مختلفی در آموزش و پرورش تاثیر دارند مانند معلم ، دانش اموزان و مدیران آموزشی و تجهیزات مدارس مانند نیمکت محصلی مدارس و فضای کلاس اموزش

در صورتیکه هر کدام از مجموعه عوامل فوق به درستی و بهترین نحو انجام شود ، تاثیر مثبتی را در روند اموزشی محصلین عزیز دارد. یکی از مهمترین و اساسی ترین تجهیزات کلاس درس ،نیمکت محصلی میباشد . دانش آموزان اگر در کلاس احساس خستگی وناراحتی داشته باشند ، تاثیر مستقیم بر روی یادگیری آنها دارد و قادر به فهم درست مطالب و دروس اموزشی نیستند.

ابعاد نیمکت محصلی مدارس

ابعاد استاندارد نیمکت محصلی برای عرض نشیمن باید سی سانتی متر باشد و عرض صفحه نوشتاری نیمکتها نیز باید سی و پنچ سانتی متر باشد. طول این نوع نیمکتها برای دو نفر به صورت یکصدو ده سانتی متر میباشد.